Teatre per nens, una aposta segura pel pont de desembre

El teatre per nens és un planàs ple de diversió per a ells… Passaràs aquest pont de desembre amb nens i et quedes a casa? Llavors fitxa alguna de les obres de teatre per a nens que hi ha a la teva ciutat. Diversió assegurada!

Continue reading Teatre per nens, una aposta segura pel pont de desembre

Joguines de fusta i altres materials naturals

Probablement pots trobar qualsevol joguina de fusta en la seva versió de plàstic. Segurament més barata. Encara que potser també has escoltat allò que qualsevol joguina de fusta és millor que una de plàstic. És una moda dels moderns o hipsters que tenen fixació amb les coses naturals i l’estil nòrdic?

Continue reading Joguines de fusta i altres materials naturals

El correpassadissos, un regal que enamorarà als més petits

Aquest Nadal no t’ho pensis més; un correpassadissos és el regal perfecte per a qualsevol criatura d’entre 1 i 3 anys. Les joguines amb rodes són de les preferides de les petites criatures però, a qui no li agrada una mica de velocitat? Fes-te amb el correpassadissos de moda i tindràs al petit més que encantat.

Continue reading El correpassadissos, un regal que enamorarà als més petits

#DECONADAL: Idees de decoració de Nadal

Avui, com ve indica el títol de l’article, venim carregats d’idees de decoració de Nadal! Arriba el moment de preparar-se per Nadal i de decorar les nostres llars per rebre aquestes dates tan especials. Ja heu començat? Si esteu esperant a que arribi el cap de setmana o el pont de desembre, aquest article t’anirà com a anell al dit per agafar idees de decoració de Nadal.

Continue reading #DECONADAL: Idees de decoració de Nadal