collar de lactancia

El collaret de lactancia: Un vincle mare-nadó molt especial

Has sentit a parlar del collaret de lactància i encara no saps el que és? Ho necessites? És útil?

Avui t’explicarem una mica què és exactament un collaret de lactància i per a què serveix.

Què és un collaret de lactància?

Un collaret de lactància és un collaret que la mare es col·loca en el coll mentre dóna el pit o el biberó al nadó, o bé, mentre es té el bebè en braços.

La peculiaritat d’aquest tipus de collarets és que estan dissenyats específicament per a les petites criatures urbanes; els seus materials són lliures de tòxics i molt segurs perquè puguin manipular-los i mossegar-los al seu gust sense problemes.

collar de maternidad

Per a què serveix el collaret de lactància?

Durant els primers mesos els nadons tenen l’anomenat reflex de pulsió, és a dir, els atreu agafar qualsevol cosa que toquin; aquesta és la seva manera d’explorar i conèixer el món que els envolta (sí, a això es deuen les estirades de cabell o pessics que tota mare ha sofert durant la lactància del bebè).

collar de lactancia

 

La finalitat d’un collaret de lactància és precisament donar-li al bebè una manera de satisfer aquest reflex, ja que tenen colors vius i cridaners que atreuen la seva atenció i que poden agafar. Però, a més, un collaret de lactància permetrà que vagin desenvolupant la seva motricitat fina en exposar-los a diferents figures, textures i grandàries. Són un mètode excel·lent perquè el nadó es distregui i es mantingui entretingut observant-lo i jugant amb ell.

collar de lactanciaPerò els avantatges del collaret de lactància no acaben aquí, quan comencin a sortir-li les dents també li servirà com a mossegador per alleujar el dolor gingival. Quina joia, veritat?

On puc comprar un collaret de lactància?

A BarcelonaKids disposem de collarets de lactància ben bonics perquè no només pugui usar-ho el bebè, sinó que la mare pugui lluir-ho com un complement més del seu look.

collar de lactancia

Disposem de cinc models diferents. Tots ells estan fets de silicona alimentària lliure de BPA i disposen d’un tancament de seguretat que s’obre quan el bebè tira fort d’ell. Un vincle emocional molt especial mamà bebè, fet joia.

Descobreix tots els collarets de lactància que tenim per a tu!

Sabies què era un collaret de lactància? Ho has usat? Explica’ns la teva experiència!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *