Feliz Navidad

Bon Nadal

Què bonic és el Nadal!

Ens trobem a les portes del Nadal, ja podem sentir aquelles pessigolles a dins que ens anuncia que aquests dies màgics ja gairebé han arribat. I què bonic és el Nadal, oi?


Quan un és petit, el Nadal sol ser un moment meravellós que fascina i que es viu amb moltíssima il·lusió. Nadal al voltant de la taula amb tota la família en ella, tot aquest menjar deliciós, els torrons i dolços que poden menjar-se sense restricció, anar a dormir amb els nervis a flor de pell esperant els regals i les matinades èpiques per poder, PER FI, obrir-los. Més tots els regals que van arribant dels avis, oncles, cosins i amics.

A mesura que et vas fent gran, el Nadal es viu de forma diferent. Alguns es desil·lusionen una mica, uns altres segueixen amb la mateixa emoció però, al cap i a la fi, alguna cosa canvia dins nostre.

Quan ets mare o pare i tens nens a casa, aquesta il·lusió retorna. Diferent, però torna. En veure la seva motivació en escriure la carta, l’alegria de compartir taula, fer cagar el tio o llevar-se ben d’hora el 25 i trobar els regals  i la sevacarona en obrir-los i anar descobrint què s’amaga sota del paper d’embolicar. I tot el que ve després del 24, de Nadal i Sant Esteve que encara queda Cap d’any i els Reis.

Feliz Navidad

Seguim mantenint l’esperit nadalenc i fem que els nens ho visquin en tota la seva magnitud!


Tot l’equip de BarcelonaKids et desitja una molt Feliç Nadal. Esperem que mengis mooooolts torrons, que riguis molt en família i que la teva única preocupació sigui gaudir al costat dels teus.

Que tinguis un bonic Nadal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *