juguetes para fomentar imaginación

Joguines per fomentar la imaginació

Estàs a la recerca de joguines que fomentin la imaginació dels més petits? Don’t worry, my friend! Avui et portem un recopilatori de joguines perquè les criatures deixin volar la seva imaginació i s’ho passin com a campions.


La imaginació i la creativitat tenen un paper fonamental en el desenvolupament dels nens ja que els permet enfortir habilitats com per exemple la comunicació, l’autocontrol i la resolució de problemes.

Vols descobrir algunes joguines que els ajudaran a desenvolupar la seva imaginació? Queda’t una estona més amb nosaltres i apunta idees!

Joguines perfectes per fomentar la seva imaginació

Cues de drac 

Amb aquesta joguina garantirem que el petit desenvolupi el seu costat més imaginatiu. Una cua de drac propiciarà que la criatura hagi de ser l’agent actiu i decidir com jugar. Pot crear mil escenaris i històries partint d’una sola joguina. A més, no solament serveix com a joguina. També podrà usar-ho com a coixí o motxilla per guardar les seves coses! 

juguetes para fomentar imaginación

 

Aventures pel món

Un kit per descobrir milers de països diferents i viure aventures mentre la criatura construeix el seu propi passaport personalitzat amb els adhesius, segells, tresors i fotos que inclou el maletí. Una sort això de poder viatjar sense sortir de casa! Casi, casi com la teletransportació.

juguetes para fomentar imaginación juguetes para fomentar la imaginación

 

Trígonos

Un joc ideal per fomentar la imaginació són els jocs de construcció. Si esculls un com aquest, les possibilitats en jugar es multipliquen! Les criatures podran crear una gran varietat de formes geomètriques i triangulacions gràcies a totes les peces de tela, galledes i varetes de fusta que inclou.

juguetes para fomentar imaginación juguetes para fomentar imaginación

 

Vinil charranca

Qui va dir que un vinil no podia ser una joguina per fomentar la imaginació? Amb aquest vinil de la charranca, les criatures tenen la base per crear les seves pròpies regles i inventar mil jocs a partir de la charranca. El millor és que una vegada fixat en algun racó de la seva habitació, sempre estarà llest per jugar amb ell.

juguetes para fomentar imaginación


Taula de llum

Una taula de llum és una joguina multifuncional amb milers de possibilitats i entre elles, segons el tipus d’activitats que duguis a terme amb la criatura, la de fomentar la seva imaginació i creativitat. Si vols saber una mica més dels beneficis, usos i algunes activitats que pots dur a terme amb aquesta eina, t’ho expliquem en aquest article sobre què és una caixa de llum, els seus beneficis i possibilitats.

juguetes para fomentar imaginación

 

I fins a aquí la nostra selecció de joguines per fomentar la imaginació del nen, encara que no són els únics, tan sols has de concentrar-te una mica i imaginar totes les possibilitats que tens. Esperem que t’hagi servit d’ajuda i que t’animis a regalar imaginació a cabassos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *