mejores articulos de mamas destacada

Els millors articles de mares de 2016

A punt d’acabar aquest 2016, avui volíem compartir amb tots vosaltres els millors articles de mares; aquells que més ens han emocionat i agradat. Blogs de mares i nens n’hi ha milers i enfocats de formes molt diferents. De fet, som seguidors de moltíssims blogs; ens agrada llegir-los tant per mantenir-nos al dia sobre novetats de productes i marques, com per aprendre més i més sobre el món infantil i la maternitat.

Tots tenim els nostres blogs favorits, però entre els uns i els altres, de vegades, trobes articles que et sorprenen i et commouen, escrits amb una tendresa palpable. Són articles escrits per mares que saben del que parlen i ho fan de forma especial i, per això, s’han convertit en els nostres preferits.

 

Voleu emocionar-vos amb nosaltres llegint els millors articles de mares?

 

Què aprenem dels nens?

Sens dubte un dels posts més bonics d’aquest 2016 és el que ha escrit la Teresa recentment en el seu blog “La casa donde viví”, que comparteix amb el seu marit Carlos. Us convidem a llegir-ho, per a nosaltres és un dels millors articles de mares d’aquest any.

mejores articulos de mamas la casa donde vivi

En aquest, explica què és el que li ensenyen els seus 4 fills; tant el que va aprendre durant la seva espera com el que li aporten diàriament avui dia. Apunta la importància que els nostres fills aprenguin de nosaltres, però també al revés, i és que els petits tenen molt que ensenyar-nos, cadascun amb la seva pròpia personalitat i la seva forma tan especial de veure el món. Sens dubte, un preciós article de lectura obligatòria abans de finalitzar l’any.

 

Aprendre a estimar-te

Aquest és un d’aquests articles que et deixen sense paraules. Dir que transmet molt d’afecte i emoció és, sens dubte, quedar-se curt, molt curt. Amb un estil meravellós per enllaçar una cançó amb una reflexió personal, la Marta, del blog “Mi Marieta y tú”, ens explica com és el procés de gestar i estimar a un petit, començant a fer-ho des de la -difícil- distància.

mejores articulos de mamas mi marieta y tu

Tot el seu blog està ple de reflexions sobre la seva experiència com a mare, especialment interessant per entendre i comprendre que el procés d’adopció no acaba en tenir per primera vegada al teu fill en braços. Us recomanem encaridament que us feu una passejada i gaudireu llegint-la.

 

Com ser una mare feliç?

En el nostre particular top 5 de millors articles de mares hem volgut incloure un post amb consells, que mai estan de més. Com ens explica Carmen de “No soy una drama mamá”, ser mare no és sempre un camí de roses, però pot ser molt més senzill del que ens sembla en ocasions (i ens ho explica amb coneixement de causa).

 

mejores articulos de mamas no soy una drama mama

Ella ens dóna cinc claus per prendre’ns les coses amb més calma, gaudir més i reprendre’ns menys, claus que si apliquem, amb total seguretat, ens seran útils. I, coincidint amb el nou any i els famosos (i temuts) propòsits, poden ser metes interessants que plantejar-se. Què opineu vosaltres?

 

El color carn no existeix

El color carn no existeix i no podem estar més d’acord amb la Marta del blog “Lluvia al pasear”. Una reflexió molt interessant sobre els estereotips a partir de la seva experiència com a mare perquè tots reflexionem sobre això. Ens encanta la seva proposta de #micolorcarnefavorito i els estoigs de plastidecor i colors de fusta amb diferents colors carn perquè puguem pintar les pells de moltes persones del món.

mejores articulos de mamas lluvia al pasear

Un altre blog per llegir tranquil·la i calmadamente, on la Marta posa l’ànima i el cor en cadascuna de les paraules que escriu.

 

Què li agradaria rebre a un nen d’1 any?

Isabel del blog “Una madre molona” ens parla en aquest post dels regals que demanaria el seu fill d’1 any si pogués parlar. Amb dos fills petits, aquesta mare ens explica en clau d’humor els objectes que més hipnotitzen al seu petit (i que solen correspondre’s amb aquells que és millor mantenir lluny o alguns als quals no faríem mai atenció, ja que els utilitzem de forma gairebé inconscient). Si voleu que us treguin un somriure i alegrar-vos el dia, aquest és el vostre article.

mejores articulos de mamas madre molona

Tant en el seu blog com al seu canal de Youtube (Per fi més mamis que decideixen obrir-se un canal!) parla de molts temes relacionats amb el món infantil: alimentació, educació, consells, marques, etc. Un blog molt complet escrit per una periodista-mamà-molona!

 

I així tanquem el recopilatori de millors articles de mares que hem preparat amb tot l’afecte des de BarcelonaKids. Estem segurs que ens deixem molts altres posts divertits, tendres, bonics pel camí, per això, estarem encantats si ens recomaneu els vostres articles favorits de l’any.

Quin ha estat el millor post que heu escrit o llegit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *