regalo recién nacido

Què regalar a un nounat per Nadal: regals útils

Has de fer un regal a un nounat i no saps què escollir? Si estàs buscant regals per a nounats, fes-li un cop d’ull a la nostra selecció. Donaràs en el clau!10 regals útils per a nounats

Un sac per a nadons

Una peça d’abric perfecta per a aquestes dates perquè es mantinguin calentets i no entri ni un pèl de fred. Els sacs de bebè són tant per a hivern com per a estiu. Tenim diferents models, pots escollir tant el model com el color que més t’agradi i la petita criatura ja estarà preparada per fer front a les baixes temperatures.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido


Collaret mossegador

Aquest és un regal tant per al nounat com per a la mare, i simbolitza el bonic vincle que hi ha entre ells dos. És un mossegador per alleujar el seu dolor gingival durant la dentició així com serveix d’entreteniment per al bebè durant el porteig i la lactància. Et parlem sobre el collaret mossegador en aquest article.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido

 


Coixí de lactància

Un regal per a nounat estupend, especialment per a les mares que optin per la lactància materna. Els facilitarà el moment de donar-los el pit als petits així com evitaran dolors d’esquena; d’aquesta manera, podran gaudir d’aquest instant tan especial amb el seu bebè.

regalo recién nacidoregalo recién nacido regalo recién nacido

Experiència – Reportatge de fotos

Cada vegada són més les mares que immortalitzen el seu embaràs per tenir-ho com a record en precioses sessions de fotos. Els recentment estrenats pares estaran encantadíssims de poder tenir boniques fotos professionals dels seus bebès.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido


Mussolina

Una mussolina són aquelles teles finetes, de cotó i molt suaus. És un producte multiusos, amb la qual cosa pot ser el regal ideal per a un nounat. Serveix tant per amanyagar i abrigallar al nadó, com pot usar-se de mosquitera per tapar la cadireta o a l’estiu com manteta si refresca. També pot ser una manteta de jocs, portabebès o cambiador improvisat. Increïble, veritat? La futura mare t’agrairà una mussolina, segur.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacidoCadireta

Una cadira de passeig és un regal per a nounat molt necessari. Si et decideixes per aquest regalàs, els seus pares t’estaran moooolt agraïts. En ser un producte que s’utilitzarà molt, és millor escollir una cadira de passeig de qualitat que pugui durar diverses generacions. Hem d’assegurar-nos que estigui feta amb materials duradors i que sigui pràctica i completa tant per als bebès com per als adults: fàcilment plegable, amb seient ajustable, reposapeus, rodes extraïbles, etc.

regalo recién nacidoregalo recién nacido regalo recién nacidoTovallola amb caputxa

Una tovallola amb caputxa és un producte molt còmode i pràctic per als papàs, atès que facilitarà el treball en assecar al petit i així s’evitarà que es refredi. Tenim molts models perquè escullis el que més gràcia et faci a tu i al futur bebè.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido
Pack nounat

Aquest pack és un regal perfecte per a nounats; tot el necessari per posar a la maleta de la clínica i que la petita criatura no passi ni un pèl de fred. Aquests packs inclouen un gorret, una bandana, unes manyoples i uns peücs (i tot 100% cotó orgànic). Fitxa’ls!

regalo recién nacido regalo recién nacido

Pitet

Imprescindible per evitar que els bebès acabin més plens de taques que un dàlmata en menjar i per netejar-los. Però a més, serà molt útil durant l’època de baveig. Comptem amb pitets de diferents colors i estampats, quedar-se amb un solament serà missió complicada!

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacido


Sonall

Amb aquest divertit sonall – mossegador tens un 2×1, ja que tant et servirà per entretenir i estimular els sentits del bebè com per alleujar els seus problemes durant la dentició. Està fet de tela orgànica i fusta perquè sigui segur per al nadó.

regalo recién nacido regalo recién nacido regalo recién nacidoQuè et semblen els nostres 10 regals per a nounats? Què hi afegiries tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *