regalos de Navidad

Regals de Nadal d’última hora

Ja t’has fet amb tots els regals de Nadal de les criatures? Encara no? Tenim el Nadal pràcticament a sobre, estem a onze dies de Nadal! Comença a ser l’hora de comprar tots els regals de Nadal necessaris i així evitar presses d’últim minut i disgustos.

Pots aprofitar aquesta setmana per fer les últimes compres dels regals de Nadal, sobretot si els seus destinataris són els petits de la casa.

Si vols que els teus regals de Nadal arribin pel dia 24, l’últim dia que tens per fer comandes a BarcelonaKids serà el dimarts 19 de desembre. No podem assegurar-te que les comandes fetes més tard d’aquesta data puguin arribar a casa teva i no volem que la teva criatura es quedi sense ells.

Si a casa sou més de celebrar els Reis, encara tens més temps per fer les teves comandes. Però et recomanem que les facis com més aviat millor! A més, si compres els teus regals de Nadal (o reis) durant el mes de desembre, pots guanyar un lot de productes valorat en 300€. Imagina’t la cara de la criatura en veure tants regals!

Els regals de Nadal que estan triomfant aquest any

Correpasadissos

Ja et vam parlar del correpassadissos anteriorment, però aquest any el model més vintage del clàssic correpassadissos està triomfant!
Aprofita que els tenim a un 15% de descompte i fes-li un cop d’ull als nostres models i escull el color que més li agradi a la criatura (o a tu! ;))
I si és una mica més gran, pots regalar-li un cotxe de pedals. Els seus dissenys són espectaculars, el futur pilot estarà més que encantat!

regalos de Navidad regalos de Navidad regalos de Navidad

Set ciutat

Estem tornant als jocs tradicionals i de fusta ja que, a part de ser més segurs, són perfectes per estimular a les criatures. Un dels regals de Nadal que més s’estan venent és aquest set Ciutat fet de fusta. Les possibilitats de joc són infinites!

regalos de Navidad

Menuari

Com que any nou està molt a la vora, els propòsits comencen a aflorar. I amb criatures a casa, l’organització és fonamental, sobretot amb el referent als menjars. S’ha acabat allò d’arribar a casa cansats i haver de pensar què han esmorzat, què van sopar ahir i què podeu fer avui. Posa un menuari en la teva vida i tot serà moooooolt més fàcil.

regalos de Navidad

 

Kit de germinació d’herbes aromàtiques

Cada vegada hi ha més persones que s’aficionen a conrear els seus propis horts urbans. Si vols introduir a la teva criatura en aquest apassionant món, un kit de germinació d’herbes aromàtiques és un gran regal de Nadal. Una joguina original, fàcil d’usar i perfecte per estimular la seva curiositat cap al món natural.

regalos de Navidad

 

Motxilla estampada

Per tornar al col·le després de reis amb moltes ganes i il·lusió, una motxilla nova serà un fantàstic incentiu per a les criatures. Hi ha res millor que anar d’estrena? Amb una nova motxilla t’assegures que no piuli almenys els 4 primers dies.
I encara més especial si esculls una feta a mà i amb teixit 100% cotó i de llarga durada, veritat?

regalos de Navidad regalos de Navidad regalos de Navidad

Si encara no tens del tot clar quins regals de Nadal escollir per a les criatures, et deixem alguns dels nostres recopilatoris nadalencs per inspirar-te.

Jocs educatius per gaudir aprenent

10 regals per ser #THEKING aquest Nadal

Joguines per a nens curiosos

Joguines de fusta i d’altres materials naturals

Regals per a un nounat 

Joguines per fomentar la imaginació 

I amb aquestes idees acabem el nostre article. No oblidis de fer-te amb tots els regals de Nadal abans del 19 que #ChristmasIsComing! Hou, Hou, Hou!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *