#Tendencies en regals: joguines que fomentin l’aprenentatge

Regalar joguines per fomentar l’aprenentatge dels més petits és una opció de regal perfecte pels més petits aquest Nadal.

Si tries una joguina educativa estàs ajudant a la criatura a estimular l’aprenentatge d’una forma més didàctica i divertida. Les joguines són una peça clau durant la infància, però escollir les joguines adequades pot ser una bona manera d’educar, potenciar la seva creativitat i ensenyar-li valors d’una manera diferent. La criatura pot voler un tipus de joguina que no sigui el més indicat, amb la qual cosa saber escollir bé és fonamental. Per triar la joguina ideal, convé tenir en compte factors com l’edat, els gustos, la personalitat, el valor educatiu i lúdic, però sense deixar de costat el seu disseny, seguretat i materials de fabricació. Escollir joguines de fusta davant dels de plàstic és un encert.

Aprendre jugant és genial, però no es tracta de passar-se, és recomanable evitar joguines que puguin recordar-li a l’escola o excessivament fàcils o complicades. La missió d’una joguina és proporcionar entreteniment i diversió al petit, no avorrir-lo.

A la recerca d’una joguina per aprendre? Queda’t a llegir les nostres 5 recomanacions:

Regala joguines que fomentin el seu aprenentatge:

Memory

El memory és una de les joguines clàssiques, que combina l’aprenentatge i l’entreteniment a la perfecció. Ajuda a desenvolupar la memòria visual de les criatures i millora la percepció i atenció així com les seves habilitats per resoldre problemes. A més, amb aquest model fet de fusta podran aprendre sobre els animals.

Com amb qualsevol joc de taula, els dóna l’oportunitat d’aprendre unes normes a seguir per poder jugar correctament.

juguetes aprendizaje

Tangram

És un joc molt senzill que consta de 7 peces de diferents formes i grandàries però que ofereixen moltíssimes possibilitats. Es poden formar milers de formes tant d’animals, abstractes, geomètriques com de persones, de forma lliure o estructurada. També pot convertir-se en un joc de memòria!

Els permetrà fixar conceptes com l’orientació i estructuració espacial, a més de millorar la seva percepció visual i coordinació visomotora. En funció de com es jugui pot fomentar la seva memòria visual i atenció. El que t’hem dit: moltiiiiiissimes possibilitats.

juguetes aprendizaje

Jocs de construcció

Hem parlat dels beneficis de les joguines de construcció en més d’una ocasió. Un dels principals i més destacables és que permeten estimular la imaginació i creativitat dels més petits. Però no és l’únic benefici; milloren la coordinació òcul-manual, afavoreixen la psicomotricitat fina, estimulen les seves habilitats visoespaciales i perceptives, així com fomentar la seva atenció i concentració.

Segons l’edat de la criatura i els seus gustos, pots escollir entre una gran varietat de jocs de construcció. Els clàssics blocs o peces de colors fetes de fustes, però també versions més innovadores com les peces en forma de casteller o jocs que combinen peces de tela, daus i varetes.

juguetes aprendizaje juguetes aprendizaje

Aqua Dragons

Una joguina per aprendre sobre el món natural i el creixement d’uns petits animals de la família dels crustacis. Podran donar-los vida i cuidar-los mentre els veuen menjar, jugar, créixer, reproduir-se i fins i tot aprendran les diferències entre mascles i femelles. Els permetrà experimentar pel seu propi compte i descobrint el fascinant món de la biologia. A més tenim els nous models d’aquadragons i són al·lucinants!

Pots descobrir més joguines per aprendre del món natural fent un cop d’ull al nostre article.

juguetes aprendizaje

juguetes aprendizaje

Jocs d’enginy

Perfectes per entretenir a la criatura en qualsevol lloc aquest pack de jocs d’enginy, fets de fusta, els permetrà millorar habilitats com la seva coordinació visomotora i afavorirà la resolució de problemes. També pots triar joguines d’enginy tradicionals com una baldufa, un yoyo o un cloc cloc. Et recordaran a la teva infància.

juguetes aprendizaje juguetes aprendizaje juguetes aprendizaje

Què et sembla la nostra selecció? T’animes a comprar a les criatures joguines que fomentin el seu aprenentatge?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *